Първоначално публикувано от vovata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147 1.9JTDm съединител ПРОБЛЕМ, помагайте...!
Collapse
X
-
Като гледам клипчето стигам до извода, че ти е заминал или аксиалния лагер, претискателния диск или вилката. Във всички случаи трябва да се свалят скоростите и да се види какъв е проблема. Аз имах същия проблем и се оказа счупено ухо на аксиален лагер, тъй като при този модел лагера на съединителя е дърпащ а не натискащ като при нормалните коли. Така че няма какво да се чудиш, ами сваляй скоростите и действай. Имай в предвид че този тип съединител се продава само к-т.
Поздрави,Alfa Romeo GTV 2.0.TS 155 hp
Alfa Romeo 156 1.6. TS 120 hp
Yamaha YZF R6 600cc 120 HP -- бивша
Yamaha YZF R1 1000cc 160 HP -- настояща
Comment
-
Вече мненията станах много за този лагер, вие ми го казвате, каза ми го и друг човек.. Но този лагер въпросен къде се намира? Или няма шанс да стигна до него в 'полеви' условия?
п.п. Благодаря ви много за бързите и точни отговори!VOLVO S60 D5 2.4 210HP
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet
Alfa Romeo 147 1.6 t.spark ' EX
Comment
-
Първоначално публикувано от InFlames Покажи съобщениеВече мненията станах много за този лагер, вие ми го казвате, каза ми го и друг човек.. Но този лагер въпросен къде се намира? Или няма шанс да стигна до него в 'полеви' условия?
п.п. Благодаря ви много за бързите и точни отговори!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Колега, и при мен искаха да отварят кутията. Както писах по-горе, след смяна на цилиндърчето пак го имах този ход и педала пак беше мек и не влизаха скоростите добре. Все едно не е натиснат до край педала. В крайна сметка при мен се оказа, че е паднал щифта на горната помпа и съответно "рамото" му се е изместило и не прави пълен ход. Огледай първо тези неща дали всичко е ок, после по-болезнените
http://www.axm-auto.com/prod_img/128...4_46547168.jpg
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...6&postcount=19Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 13:16.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Здравей, RoMeO_156_GTA сега преди да сглобя отново нещата по акумулатора кое да погледна по-точно.. За кой щифт става въпрос, ако можеш леко пояснение да вмъкнеш ще съм много благодарен!
Иначе другите колеги ако са прави за лагера, да се надявам да не е много скъп поне.. не ми се е случвало да сменям такива неща до сега...VOLVO S60 D5 2.4 210HP
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от InFlames Покажи съобщениеЗдравей, RoMeO_156_GTA сега преди да сглобя отново нещата по акумулатора кое да погледна по-точно.. За кой щифт става въпрос, ако можеш леко пояснение да вмъкнеш ще съм много благодарен!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Колеги, сглобих ей сега акумулатора и частите под него,свързах кабелите, запалих колата и се оказа,че има още мъъъънинко животец в педала (за разлика от удеве) ..Натиснах го докарай и сега успява да включи на скорост някак, но с 1 милиметър да отпуснеш педала веднага зацепва (адски ниско!! ) .. Сега ще слезна и ще провера ЗАД педала тези неща, които казвате.. Надявам се силно да е от там!...
Поздрави!VOLVO S60 D5 2.4 210HP
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet
Comment
-
Преди 2 месеца и малко и аз сменях съединител заради счупено ухо на лагера. При мен не влизаше скорост когато е запалена колата. Когато изгасиш и вкараш скорост, при запалване(и натиснат педал) все едно си на полу съединител- колата тръгва бавно напред.156 SW sigpic 1,9 JTD
Comment
-
Ами колеги, огледах но зад педала нищо не видях (нищо не изглежда странно или разместено) записах ви един клип с хода на педала на съединителя, вие преценете:
https://www.youtube.com/watch?v=WYyu...ature=youtu.beVOLVO S60 D5 2.4 210HP
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet
Comment
Comment